Guanyadors 1a Edició Premis Reimagine Textile 2017 


Guanyadors categoria millor start-up

Sheekr ha estat la guanyadora del primer premi a la millor start-up de la primera edició dels premis Reimagine Textile. L’objectiu d’aquesta empresa emergent és “virtualitzar el procés d’anar de compres junts” i captar dades que indiquen el que la gent vol comprar. L’app que està dissenyant l’empresa tindrà geoposicionades més de 1.000 botigues a tot l’Estat, amb accés a més de 10.000 productes, que contenen informació com el preu o les fotografies. Aquesta app estarà disponible aquest estiu per a iOs, i el setembre ho estarà per a Android.

El segon premiat la categoria millor start-up ha estat  per Uttopy,  una marca de moda que a través del seu disseny dóna visibilitat a causes, ajudant a les ONGs a conscienciar i obtenir recursos per al seu treball.

La menció especial a la millor start-up ha estat otorgada a Yumehub, una plataforma peer-to-peer que ajuda als usuaris a decidir què els hi queda millor.

Guanyadors categoria millor idea

En la categoria de millor idea, el primer premi ha estat per Cocoro, un projecte que impulsa la cooperativa Femmefleur. Cocoro és una línia de sostenidors de lactància sostenible, amb teixit absorbent i ergonòmic, que evita l’ús de discs absorbents i incorpora tecnologia tèxtil mitjançant la segregació de substàncies microencapsulades per oferir una protecció del pit.

El segon  premi  a la millor Idea ha estat per Sensorial Processing Text, un projecte que vol a solucionar els problemes de sudoració a les peces de vestir.

La menció especial a la millor Idea per el projecte Udesign, que vol  explorar tot el potencial de la tecnologia dels hologrames per conformar la cistella de compradel e-commerce.