Estudis de Màster Oficial - Títol UPF

Convocatòria 2019-2020

 


 

 

Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l'Envelliment

Propera edició: setembre de 2019

Aquest màster ofereix una formació d’excel·lència a professionals de la salut amb inquietuds en la recerca sobre patologia crònica i que tinguin la necessitat d’enfrontar-se als nous reptes que requereix l’atenció integrada al pacient i als seus familiars. 


 

Estudis de Màster i Postgrau - Títols propis UPF

 


 

 

Màster en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva

Propera eidició: octubre de 2019

Es tracta d’un màster que respon a les exigències professionals relacionades amb la preparació física en qualsevol nivell (activitat física i salut, malalties o patologies habituals, rendiment esportiu), la prevenció de malalties amb la pràctica regular d'activitats físiques i la readaptació a l'exercici físic en cas de lesió o patologia.  

Postgrau en Seguretat del Pacient

Propera edició: febrer de 2020

Assegurar els coneixements, habilitats i aptituds necessàries per a la formació d'experts en seguretat del pacient i gestió del risc sanitari, mitjançant un aprenentatge integrat i multidisciplinari. 

 

Postgrau en Atenció a la Persona en el Procés Quirúrgic

Propera edició: gener de 2020

L'objectiu principal d'aquest Postgrau és proporcionar als professionals d'infermeria una formació específica que permeti l'adquisició de competències per atendre a la persona durant tot el procés quirúrgic. 

 

Postgrau d'Especialització en el Pacient amb Ferida de Cicatrització Complexa. Ferides Cròniques

 Propera edició: gener de 2020

El valor diferencial d’aquest Postgrau és crear líders amb un alt nivell de coneixement i motivació per millorar la qualitat de les cures infermeres que reben els pacients amb ferida de cicatrització complexa.