Bootcamp 2021

 

Estudiants del TecnoCampus han participat en un bootcamp emprenedor celebrat a Munic (Alemanya). La participació del TecnoCampus sorgeix arran de la col·laboració que manté amb el Strascheg Center for Entreprenurship de Munic. Totes dues institucions estan actualment treballant en dos projectes europeus: TANDEM +, finançat per la Comissió Europea a través de les comunitats EIT Urban Mobility i EIT manufacturing, i que té com a objectiu crear una aliança internacional d'universitats emprenedores, i THEI2.0, finançat pel programa Erasmus+, amb la finalitat de donar suport a la presa de decisions de les institucions d'educació superior per a ser més innovadores i emprenedores.


En aquest bootcamp, els estudiants treballaven un repte emprenedor que es va centrar en el futur dels aliments. Al llarg d'una setmana, els joves participaven en diferents xerrades i sessions relacionades amb aquest tema, alhora que havien de desenvolupar un projecte emprenedor relacionat. 

 

Repte emprenedor: "Futur dels aliments"

Data

Del 7 al 12 de març.

Lloc

Munic, Alemanya.

Reptes emprenedors

Pastilles per a evitar intoxicacions alimentàries

Ares i el seu equip van presentar una proposta per evitar el malbaratament dels aliments. A través d'un kit de pastilles que preparen el sistema immunitari per evitar la intoxicació dels aliments en països poc desenvolupats. Ideal per persones que viatgen, esportistes...

Nevera comunitària

Per la seva part, l'Oriol i el seu equip van centrar-se a crear una nevera comunitària, tant per botigues com restaurants, per poder deixar les restes dels plats després de cuinar. Ideal per llocs com universitats, escoles o centres amb molta afluència de gent que dina allà i necessitar un estri on deixar el menjar que li sobra.