Formula Student és una competició on estudiants universitaris de tot el món competeixen en el disseny, el desenvolupament, la construcció i la conducció d'un vehicle monoplaça, combinant aspectes tant d'enginyeria com d'empresarials.  

Originària dels Estats Units, la Formula Student o Formula SAE s'ha anat estenent a nivell mundial creant competicions a països com Alemanya, Regne Unit, Àustria, Espanya, Austràlia o Itàlia, entre molts d'altres.

La competició es regeix per una normativa estricta que busca emular les condicions d'una competició professional, en què, a més, s'exigirà especialment una gestió eficient dels recursos disponibles.

TecnoCampus MotorSport

La proposta de TecnoCampus MotorSport és la creació des de zero d'un vehicle monoplaça elèctric per participar en la competició de Formula Student, per presentar-nos el 2023 a la categoria "Classe B", és a dir, només a les proves estàtiques, i el 2024 a la "Classe A", on es participa amb el monoplaça ja construït i en les proves tant estàtiques com dinàmiques.

 

L'equip està format per:

65

Membres

8

Graus diferents

Patrocinadors

 

Per més informació, contacta a través de: