Document de Preguntes Freqüents (FAQS) del TecnoCampus

El Punt d'Informació a l'Estudiant del TecnoCampus recull en aquest document un seguit de 30 preguntes freqüents.

A continuació tens algunes de les preguntes que trobaràs en aquest document

Accés, matrícula i expedient

Hi ha estudis amb alguna prova específica d’accés, com el grau de ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) o la doble titulació de Fisioteràpia i CAFE?

Si vols accedir a uns estudis que tenen prova d’aptitud personal (PAP) primer has de formalitzar-ne la preinscripció i, a continuació, la matrícula, i fer-ne el pagament amb les diferents opcions indicades al portal d’accés a la universitat, tot aportant la documentació al centre on has escollit fer-les. Les dates d’aquestes proves, com les de la Pau (Proves d’accés a la universitat), encara no es coneixen. Pots trobar més informació a www.tecnocampus.cat/grau-en-ciencies-de-lactivitat-fisica-i-de-lesport/proves-daptitud-personal-pap.

 

Com sol·licitar plaça als graus del TecnoCampus?

Els nostres centres universitaris estan integrats en el sistema general de preinscripció universitària que coordina l’Oficina d’Accés a la Universitat de la Generalitat. Te n'informem

Què és la nota de tall?

La nota de tall és la qualificació més baixa amb la qual pots aconseguir l’admissió en una titulació concreta per mitjà del procés d’adjudicació de places (preinscripció universitària). Coneix amb més profunditat com afecta l'oferta i demanda d'un estudi i com s'estableix.

Com funcionen les dobles titulacions o simultaneïtat d’estudis?

El TecnoCampus ofereix dobles titulacions i simultaneïtats d’estudis que permeten a l’estudiant obtenir dues titulacions en 5 o 6 anys, un període de temps considerablement inferior que fer dos graus per separat. Coneix-ne els detalls.

Matrícula de primer curs

La primera matrícula ha d’incloure obligatòriament totes les assignatures de primer curs. Pero sabies que els estudiants que obtinguin l’aprovació per cursar els estudis en temps parcial hauran de matricular obligatòriament el 50% dels crèdits de primer curs i el curs següent, l’altre 50%, i sempre com a màxim 35 crèdits cada any acadèmic?

Convalidacions / Reconeixements

Hi ha convalidació de crèdits de CFGS a les titulacions universitàries de grau?

Sí. Per sol·licitar la convalidació de crèdits, primer has de consultar les correspondències vigents entre CFGS i estudis oficials. Coneix-ne tots els detalls

Es pot reconèixer l’experiència professional?

Sabies que si ets estudiant de les titulacions de l’àmbit de l’empresa o de la tecnologia i tens experiència professional en la mateixa àrea dels estudis que estàs cursant, pots demanar el reconeixement de l’experiència professional de l’assignatura de pràctiques externes?

Descarrega el document de FAQs

Preus i formes de pagament

Quin preu té la matrícula?

Els preus de les matrícules estan entre els públics i els privats. L’ import de la matrícula d’un primer curs acadèmic dels nostres graus és d’entre 5.535 € i 6.400 €, aproximadament (60 crèdits), exceptuant algunes dobles titulacions que es matriculen de més crèdits. Informa-t'en

Quines són les formes de pagament?

L ́abonament de la matrícula es pot fer en un pagament únic, o amb préstec en entitat financeraen el moment de la matrícula, l’estudiant podrà escollir l’opció de pagament. 

Sabies que el TecnoCampus té diversos acords de finançament amb entitats bancàries a interès zero per poder fer el pagament en 12 mesos?

Si tens el títol de família nombrosa, tens deduccions en el preu de la matrícula

Aprofita tot el seguit de bonificacions en el preu de la matrícula. També tens bonificacions per matrícula d’honor al batxillerat, discapacitat i altres.

Informa-t'en!

Beques

Quan s'han de demanar les beques?

Cada tipus de beca té el seu propi procediment. Però, sabies que les Beques TecnoCampus convé que facis els primers tràmits abans de la preinscripció de juny?
T'expliquem per què.

Descarrega el document de FAQs

Serveis

Visc fora de Mataró i necessito allotjament, quines opcions tinc?

Si ja estudies o vols estudiar al TecnoCampus, vius fora de Mataró i necessites allotjament, tens diferents opcions. En el document de FAQs te n'informem.

Com són les comunicacions del TecnoCampus en transport públic?

En Rodalies - Renfe cada 7 minuts surt un tren des de Barcelona. També tens l'opció de l'autobús, o el bús del Vallès, que connecta els 2 vallesos amb Mataró.

Sobre el TecnoCampus

Les titulacions són oficials?

Sabies que tots els nostres graus són titulacions oficials expedides per la universitat Pompeu Fabra, primera universitat de l’estat i quarta de l’àmbit europeu en l’U-Multirank, una classificació que promou la Unió Europea?

Com és la vida universitària al TecnoCampus?

Ser estudiant universitari és molt més que anar a classes. Al TecnoCampus trobaràs tot un seguit d’activitats que complementen la docència, et permeten fer amistats, explorar nous interessos. En definitiva, viure la universitat. Coneix-los

Punt d’Informació a l’Estudiant (PIE)

Si tens qualsevol altre dubte, contacta-hi!

Et podem atendre telefònicament i via correu electrònic per resoldre els dubtes que et sorgeixin.

Tria l'opció que millor et vagi per contactar amb el PIE.


 

Telèfon de l'Oficina d'accés a la universitat

El TecnoCampus és seu territorial de l’Oficina d’Accés a la Universitat. Pots rebre atenció telefònica de 9:30h a 13:30h. de dilluns a divendres no festius. El telèfon és: 93 702 32 02.

WhatsApp

Fes clic per enviar un:

Whatsapp al 664450930, de les 9 a les 14h
Whatsapp al 664450948, de les 15  a les 20h.

Truca'ns, al 93 702 32 32

O envian's un correu a pie@tecnocampus.cat.

Punt d’Informació a l’Estudiant, de les 9 a les 14h i de les 15 a les 20h.

Segueix tota l'actualitat a les xarxes socials

     

Formulari de contacte amb el PIE

Si prefereixes una atenció per correu electrònic, pots fer servir aquest formulari