Vols començar a vendre digitalment a l’exterior i no saps com? Has començat a vendre a través de canals digitals internacionals i vols ampliar les teves vendes digitals?

Participa al servei Venda digital Internacional  i t’orientarem i et preparem per començar a exportar a través d’internet.

Programa TOTALMENT GRATUÏT PER LES EMPRESES

A qui va adreçat?

A empreses que volen començar a exportar digitalment o aquelles empreses que ja venen a mercats internacionals però que encara no ho fan per canals digitals internacionals.

Objectius

-        Acompanyar i donar suport en la definició de la planificació estratègica digital internacional

-              Proporcionar una guia per a iniciar el procés d’exportació digital internacional

-        Preparar a l’empresa per accedir a recursos i ajuts per a la internacionalització

Metodologia

La metodologia combina la formació i l’assessorament personalitzat per part d’experts en màrqueting i vendes digitals internacional, així com l’acompanyament per part d’un tècnic de TecnoCampus que realitzarà el diagnosi de presència digital internacional de les empreses participants.

El programa inclou tres fases:

-        1a fase: Diagnosi Digital. Elaborarem el diagnosi de la teva presència digital internacional analitzant la teva pàgina web, presència a marketplaces i xarxes socials i comparatives amb el sector, i us farem recomanacions sobre aspectes a reforçar.

-        2a fase: Capacitació. A partir de sessions grupals pràctiques, aprendràs a crear la teva estratègia d’internacionalització on-line analitzar aspectes com la selecció de països o els canals digitals que cal tenir en compte per captar tràfic a la pàgina web.

      o   Sessió formativa: Pla de negoci digital internacional

              o   Taller pràctic: Amb el suport del formador, cada empresa elaborarà el seu propi pla de negoci digital internacional

-        3a fase: Assessorament. Aquelles empreses que lliurin el pla de negoci digital internacional, podran optar fins a 10 hores d’assessorament amb un consultor expert en màrqueting i venda digital internacional per treballar de manera personalitzada els elements que més convinguin per a la seva implementació. Aquests assessoraments estan limitats i supeditats a la disponibilitat en funció del pressupost.

Calendari

  • Inscripcions: fins el 7 de juny de 2022
  • Fase 1:  mesos de maig i juny de 2022
  • Fase 2: dies 8 i 13 de juny de 2022
  • Fase 3: a partir de juliol de 2022

Programa organitzat per:

  Agents-suport-internacional

 

Reb el suport de: