1. REQUISITS D'ACCÉS

Es pot sol·licitar plaça en un màster universitari, màster de formació permanent i diplomes d'especialització i d'expert:

 • Amb un títol universitari oficial de grau.
 • Amb un títol de llicenciatura, enginyeria o arquitectura.
 • Amb un títol de diplomatura, enginyeria tècnica o arquitectura tècnica.
 • Amb un títol universitari estranger:

* De l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES) que permeti l’accés als ensenyaments de màster universitari al seu país d’expedició. 

* Aliè a l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES), en aquest cas, poden accedir sempre que obtinguin l’homologació, prèvia a un títol que tingui accés o bé, sense homologació, amb la comprovació de que aquests estudis acrediten un nivell de formació equivalent als títols estatals de grau i que faculten al país que va expedir el títol per accedir als estudis de postgrau.

L' acceptació en un d'aquests cursos no implica, en cap cas, l'homologació del títol previ, ni el seu reconeixement a efectes diferents que el de cursar els ensenyaments de màster. No cal homologar el títol a excepció d'algun curs on es realitzin pràctiques i les institucions o requereixin. 

2. CRITERIS D'ADMISSIÓ

Si vols conèixer quins són els criteris d'admissió del teu Màster o Postgraus propi, et recomanem que revisis la web del curs al qual vols fer la inscripció.

 

Consulta el teu Màster o Postgrau propi

Accedeix

3. PROCÉS D'ADMISSIÓ

 • Comprova que tens tots els documents necessaris abans d'accedir a l'aplicatiu en línia (màxim 4 MB)

  La documentació necessària per efectuar la preinscripció és la següent:

  - Fotocòpia del títol o resguard: Si encara no tens el títol perquè estàs acabant la titulació pots pujar el darrer expedient acadèmic. Quan tinguis el títol o resguard ja ens el faràs arribar.

  - Fotocòpia del DNI o Passaport (vigent).

  *Consulta l'apartat Requisits i titulació del programa al que vols preinscriure't per saber si has de presentar alguna altra documentació.

 • Puja tota la documentació sol·licitada i totes les teves dades en el següent lloc web

  PREINSCRIPCIÓ

   

Sol·licita la teva plaça!

Omple el formulari per rebre la informació de com fer la teva sol·licitud d'admissió

Dades de contacte
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

4. ADMISSIÓ

Un cop rebuda la teva sol·licitud entraràs en el procés de selecció. El resultat de la resolució de les admissions es comunicarà via correu electrònic.

Per garantir la plaça és imprescindible realitzar el pagament de la reserva de plaça per un import de 200€ en el cas dels postgraus o de 400€ e els màsters propis.

Si es realitza el pagament de la reserva de plaça dins del del periode de la preinscripció (principis de juliol o principis de novembre, en funció de quan s'inicia el curs), s'aplicarà un descompte de 5% sobre el preu dels crèdits matriculats (excloses taxes). Consulta l'apartat de preu, beques i finançament pe veure les modalitats de pagament i les condicions de la matrícula.

Si una vegada reservada la plaça, l'estudiant renuncia a aquesta, l'import de la reserva de plaça no es retornarà i per tant l'alumne perdrà la quantitat lliurada en compensació pels danys i perjudicis ocasionats a excepció de les següents circumstàncies:

 • Anul•lació o aplaçament del màster o postgrau.

A tenir en compte si ets estudiant internacional:

 • Et recomanem que, per facilitar tot el procés d'admissió, obtenció de visat i altres aspectes pràctics relacionats amb la teva arribada i estada, realitzis la preinscripció el més aviat possible.
 • Recorda que de tota la documentació que hagis presentat escanejada caldrà presentar els originals un cop iniciat el curs.
 • Per sol·licitar l’admissió, no cal que tinguis el títol legalitzat fins el moment de l´automatrícula.

Et recomanem que revisis tota la informació a la següent pàgina.

5. AUTOMATRÍCULA

 

Hauràs de formalitzar l´automatrícula en el temini que et comunicarem a la carta d´admissió.

El Servei de Gestió Acadèmica es posarà en contacte amb tu per informar-te sobre el lloc, data i els horaris de lliurament de la documentació original a presentar. Si tens dubtes pots posar-te en contacte amb nosaltres a sgaformaciopermanent@tecnocampus.cat.

Tens algun dubte?

Te n'informem. Posa't en contacte amb nosaltres.