Coneix 5 casos d'innovació entorn a set reptes de l'economia circular

 • Què és l'economia circular?

  Aprendràs els beneficis d’incorporar la circularitat a l’empresa, així com les estratègies de l’economia circular i les noves tendències a partir d’exemples reals.

 • Models de negoci circulars

  Coneixeràs els principals models de negoci associats a l'economia circular així com a incorporar-los a la proposta de valor de la teva empresa.

 • Reporting no financer: què és i com ho puc incorporar a la meva empresa

  En aquesta formació es tractarà el marc ESG (govern ambiental, social i corporatiu) i com integrar-lo en l’estratègia d’una organització per crear valor empresarial.

 • Màrqueting institucional incorporant la visió de l’economia circular

  En aquesta sessió d'Start Circular dibuixarem quin és el marc d’acció del màrqueting institucional dins l’Economia Circular i veurem els principals beneficis per l’empresa en introduir una lògica de Màrqueting Institucional. 

 • Com mesurar la circularitat a la meva empresa?

  En aquesta formació coneixeràs com incorporar la circularitat a l'estratègia de la teva empresa així com aprendre a mesurar-la.

Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme com a Responsable del tractament, tractarà les seves dades personals amb la finalitat d'informar-li sobre graus del TecnoCampus. Pot accedir, rectificar i eliminar les seves dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat