Us proposem un espai participatiu, on mentre dinem, aprofundirem sobre temes d’actualitat relacionats amb alimentació i la nutrició per cuinar menús saludables.
PROGRAMA
- Dimecres, 24 d’abril de 2024: Com fer una compra saludable
El moment de la compra et suposa un maldecap? En aquest taller aprendrem els trucs bàsics per entendre les etiquetes dels aliments. Estaria bé que qui vingui porti etiquetes per comentar-les durant el taller.
- Dimecres, 29 de maig de 2024: Planificació de menús
Aprendrem a fer una bona planificació setmanal amb l’objectiu de menjar d’una forma saludable, agradable, fàcil i sostenible. Estaria bé que qui vingui al taller pugui enviar una foto (uns dies abans) de la seva carmanyola a formaciointerna@tecnocampus.cat
- Dimecres, 19 de juny de 2024: Alimentació conscient
Les emocions estan estretament lligades amb l'alimentació. Parar atenció en què mengem i en com ho fem ens ajudarà a identificar aquestes emocions. 
DURADA: 1 hora per taller
HORARI: de 14h a 15h
MODALITAT: Presencial- Menjador del TCM6
DESTINAT A: Tot el personal del TecnoCampus 
FORMADORA: Marta Morillo, nutricionista i  PDI associada al grau de nutrició
Tu portes la carmanyola, nosaltres posem l’experta!