Us proposem un espai participatiu, on mentre dinem, aprofundirem sobre temes d’actualitat relacionats amb alimentació i la nutrició per cuinar menús saludables.
PROGRAMA
- Dimecres, 20 de novembre de 2024: Taller pràctic "detectem el sucre ocult dels aliments"
OBJECTIUS:
- Aprendre a diferenciar entre sucre lliure i sucre present de forma natural en els aliments.
- Detectar el sucre lliure que contenen diferents productes alimentaris.
- Dimecres, 22 de gener de 2025: "Planificació d'esmorzars i berenars saludables"
OBJECTIUS:
- Saber què hi ha d’haver present en un esmorzar o berenar saludable
- Aprendre receptes i alternatives saludables per aquests àpats
DURADA: 1 hora per taller
HORARI: de 14h a 15h
MODALITAT: Presencial- Menjador del TCM1
DESTINAT A: Tot el personal del TecnoCampus
FORMADORES: Alicia Costa PDI permanent del grau de Nutrició i Marta Sánchez Tècnica del laboratori gastronòmic i docent al grau de Nutrició del TecnoCampus.
Tu portes la carmanyola, nosaltres posem l’experta!