Enviat per Anònim (no verificat) el
ID API
125519
Descripció

Us proposem un espai participatiu, on mentre dinem, aprofundirem sobre temes d’actualitat relacionats amb alimentació i la nutrició per cuinar menús saludables.

PROGRAMA 

- Dimecres, 20 de novembre de 2024: Taller pràctic "detectem el sucre ocult dels aliments"
OBJECTIUS:
-  Aprendre a diferenciar entre sucre lliure i sucre present de forma natural en els aliments.
-  Detectar el sucre lliure que contenen diferents productes alimentaris.

- Dimecres, 22 de gener de 2025: "Planificació d'esmorzars i berenars saludables"
OBJECTIUS:
Saber què hi ha d’haver present en un esmorzar o berenar saludable
- Aprendre receptes i alternatives saludables per aquests àpats

DURADA: 1 hora per taller
HORARI: de 14h a 15h
MODALITAT:
Presencial- Menjador del TCM1
DESTINAT A: Tot el personal del TecnoCampus
FORMADORES: Alicia Costa PDI permanent del grau de Nutrició i Marta Sánchez Tècnica del laboratori gastronòmic i docent al grau de Nutrició del TecnoCampus.

Tu portes la carmanyola, nosaltres posem l’experta!

Data inici
Data final
Ubicació
Fundació Tecnocampus
Latitud
41.527973175049
Longitud
2.434534072876
Timezone
Europe/Madrid
Nom organitzador
Formació Interna
Tipus
Etiquetes
Privat
Off
URL Imatge Agenda
https://agenda.tecnocampus.cat/_files/_event/_125519/_header_img/_122150.jpg