Enviat per Anònim (no verificat) el
ID API
128647
Descripció

Us proposem un espai participatiu, on mentre dinem, aprofundirem sobre temes d’actualitat relacionats amb alimentació i la nutrició per cuinar menús saludables. L’objectiu dels tallers és conèixer les opcions alimentaries disponibles, més saludables, de proximitat i innovadores per tal de preparar àpats “prêt-à-porter” i millorar el nostre coneixement dins el món de l’alimentació.

PROGRAMA 

- Dimecres, 22 de gener de 2025: Planificació d'esmorzars i berenars saludables
- Dimecres, 12 de febrer de 2025: Hidrats: cereals versus tubercles
- Dimecres, 12 de març de 2025: Avui, preparem la carmanyola amb llegums
- Dimecres, 9 d’abril de 2025: Pseudocereals: Gra de Fajol
- Dimecres, 14 de maig de 2025: Avui, preparem la carmanyola amb bolets

DURADA: 1 hora per taller
HORARI: de 14h a 15h
MODALITAT: Presencial
LOC IMPARTICIÓ-
LAB. GASTRONÒMIC DEL TCM6

DESTINAT A: Tot el personal del TecnoCampus
FORMADORES: Alicia Costa PDI permanent del grau de Nutrició Humana i Dietètica i Marta Sánchez Tècnica del laboratori gastronòmic i docent al grau de Nutrició Humana i Dietètica del TecnoCampus.

Tu portes la carmanyola, nosaltres posem l’experta!

Data inici
Data final
Ubicació
Fundació Tecnocampus
Latitud
41.527973175049
Longitud
2.434534072876
Timezone
Europe/Madrid
Nom organitzador
Formació Interna
Tipus
Etiquetes
Privat
Off
URL Imatge Agenda
https://agenda.tecnocampus.cat/_files/_event/_128647/_header_img/_122150.jpg