Us proposem un espai participatiu, on mentre dinem, aprofundirem sobre temes d’actualitat relacionats amb alimentació i la nutrició per cuinar menús saludables. L’objectiu dels tallers és conèixer les opcions alimentaries disponibles, més saludables, de proximitat i innovadores per tal de preparar àpats “prêt-à-porter” i millorar el nostre coneixement dins el món de l’alimentació.
PROGRAMA
- Dimecres, 22 de gener de 2025: Planificació d'esmorzars i berenars saludables
- Dimecres, 12 de febrer de 2025: Hidrats: cereals versus tubercles
- Dimecres, 12 de març de 2025: Avui, preparem la carmanyola amb llegums
- Dimecres, 9 d’abril de 2025: Pseudocereals: Gra de Fajol
- Dimecres, 14 de maig de 2025: Avui, preparem la carmanyola amb bolets
DURADA: 1 hora per taller
HORARI: de 14h a 15h
MODALITAT: Presencial
LOC IMPARTICIÓ- LAB. GASTRONÒMIC DEL TCM6
DESTINAT A: Tot el personal del TecnoCampus
FORMADORES: Alicia Costa PDI permanent del grau de Nutrició Humana i Dietètica i Marta Sánchez Tècnica del laboratori gastronòmic i docent al grau de Nutrició Humana i Dietètica del TecnoCampus.
Tu portes la carmanyola, nosaltres posem l’experta!