D'aquests, 66,4% són de primera preferència, o sigui 2 de cada 3 nous estudiants

214 estudiants han quedat en llista d'espera, dels quals un 30% són estudiants que havien triat el TecnoCampus com a 1era preferencia

Els centres universitaris del TecnoCampus Mataró-Maresme tenen com a resultat del procés de preincripcions de juny un total de 443 estudiants assignats. Aquesta xifra representa un augment del 72% respecte el curs anterior; si es fa la comparació excloent el grau en Infermeria, que comença aquesta any i el passat no s’impartia, el creixement és igualment significatiu, del 37%. Aquest fort increment té lloc l’any de la posada en marxa del nou campus situat a l’edifici del TecnoCampus Mataró-Maresme al Rengle, que tindrà lloc el setembre.

Per centres, a l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, adscrita a la UPC, destacar el GMA, amb una nota de tall de 6,694 i 150 alumnes de primer curs assignats el juny, dels quals 106 són en primera preferència. Aquest any s’ha doblat el nombre de places atesa la gran demanda existent. Els graus en enginyeries registren un augment del 31% respecte l’any anterior.

L’Escola Superior de Ciències de la Salut, de nova creació, posa en marxa el curs vinent el Grau en Infermeria, uns nous estudis que han tingut una gran acceptació. S’han assignat totes les places, amb 90 estudiants, i una nota de tall de 7,76.

Per la seva banda, l’Escola Universitària del Maresme (EUM) ha tingut el creixement més gran dels darrers cinc anys en les dues carreres. El Grau i Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació té 93 estudiants assignats, dels quals 67 són en primera opció; el creixement en aquesta titulació és del 40% respecte el curs passat. Destaca la titulació de Turisme i Gestió de l’Oci, amb un creixement molt significatiu: de 17 estudiants assignats el curs passat a 30 estudiants assignats enguany.

Aquestes xifres corresponents a la preinscripció de juny es complementaran amb la matrícula de setembre, que en el cas d’algunes titulacions representarà encara un increment d’alumnes assignats. 


Anterior

Oberta la convocatòria dels premis Creatic, una oportunitat per a les millors iniciatives emprenedores

Següent

El professor Eloi Serrano defensa una tesi doctoral sobre economia social