Startup Capital és un ajut directe que ofereix ACCIÓ per a startups tecnològiques emergents que necessiten finançament per portar a terme les fases inicials del negoci, desenvolupar el seu producte o servei i validar el model de negoci per arribar al mercat. És un ajut altament competitiu, la convocatòria del 2023 té un pressupost de dos milions d’euros, que finança únicament 20 startups catalanes.

Les startups de la comunitat empresarial TecnoCampus Aims Medical i Medchemfarma, són dues de les 20 startups que han aconseguit aquest ajut a fons perdut. 

AIMS Medical és una spin-off del Consorci Sanitari del Maresme que es dedica a desenvolupar tecnologies d'avantguarda que permetin als professionals mèdics millorar el diagnòstic i gestionar les malalties relacionades amb l'edat. El seu objectiu final és transformar la manera com els proveïdors de salut aborden les malalties relacionades amb l'edat, utilitzant la tecnologia per impulsar una atenció més eficaç i eficient. 

Medchemfarma, empresa fundada al 2022, té com activitat el descobriment i desenvolupament de nous tractaments contra el càncer basats en inhibidors covalents d’enzims quinases per a teràpies immunnoncològiques amb l’objectiu de millorar la seva taxa de resposta en aquests tractaments.


Anterior

El TecnoCampus esdevé patrocinador de la revista Valors

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris