• Presentació dels ajuts a la disrupció

En aquesta sessió es presentarà en detall la nova línia d'ajuts a la disrupció d'ACCIÓ, dirigit a startups i a empreses consolidades. L'objectiu de l'ajut és incentivar la generació d'idees disruptives dins les empreses consolidades a partir de la creació d'equips de treball interns. També va dirigida a promocionar les proves-pilot entre empreses consolidades i les startups.

 • Presentació dels ajuts a la disrupció

En aquesta sessió es presentarà en detall la nova línia d'ajuts a la disrupció d'ACCIÓ, dirigit a startups i a empreses consolidades. L'objectiu de l'ajut és incentivar la generació d'idees disruptives dins les empreses consolidades a partir de la creació d'equips de treball interns. També va dirigida a promocionar les proves-pilot entre empreses consolidades i les startups.

Si tens una startup i vols presentar o testejar la teva tecnologia o mercat, a través d'una empresa consolidada, aquest ajut és per a tu!

Data:5/10/2021

Organitza:Acció

Més informació

 • Showroom de finançament per a startups i scaleups

Ets una startup o una scaleup? Cerques finançament puntual o vols tancar una ronda d’inversió? Vols saber quines entitats coinverteixen? Quines demanen garanties?Connecta't a aquest showroom de finançament i troba, en dos passos, l’orientació i el finançament idoni per a la teva empresa.

Data:6 octubre 2021

Organitza: ACCIÓ

Més informació

 • IOT Solutions World Congress

Actualment ens trobem davant d’un canvi sociotecnològic que establirà una nova definició de la indústria i el comerç. Per tant, impacta en els models de negoci actuals. L’edició IOTSWC 2020 es centrarà en la demanda de clients industrials en lloc de centrar-se en el proveïdor. És el lloc on els usuaris finals vénen a discutir els seus projectes i on la discussió genera vendes per als venedors.

Dates:  5 a 7 octubre 2021

Més informació

 • BNEW BARCELONA ECONOMY WEEK

El Barcelona New Economy Week –BNEW- és un esdeveniment B2B físic i digital que aglutina esdeveniments singulars de Logística, Real Estate, Indústria Digital, comerç electrònic, els Zones Econòmiques, Mobilitat,Sostenibilitat, Talent, Ciència i City tots ells amb un denominador comú: la nova economia.

Dates: 5-8 octubre 2021

Més informació

 • Curs Indústria 4.0: Com abordar els reptes de la digitalització empresarial

Aquest curs presenta els diferents aspectes necessaris perquè coneguis les implicacions de les diferents tecnologies de la indústria 4.0 en la teva empresa. Està enfocat, sobretot, a entendre com abordar la transformació digital des d’un punt de vista estratègic i veure de quina manera es pot aplicar en els diferents processos i models de negoci. A més, també t’ajudarà a adquirir les competències fonamentals que et permetin avançar en la seva implementació.

Organitza: Acció

Dates: Del 5 d'octubre al 18 de novembre del 2021

Més informació

 • Incrementa les teves vendes i optimitza la tasca comercial amb les eines de Microsoft Dynamics

En aquest webinar mostrarem els avantatges les eines CRM de Microsoft, que permeten no sols millorar la relació amb clients, sinó anar un pas més enllà en la productivitat de les persones de la nostra organització que interactuen amb clients i potencials. Això, de manera col·lateral, ens donarà la possibilitat d’implementar una metodologia de vendes molt més eficaç pels nostres venedors i comercials.

Organitza : La Cambra

Data : 5 d'Octubre de 2021

Més informació

 • Internacionalització per canals digitals

Prospeccions i expansions de mercats àgils. El webinar repassarà els reptes actuals de la internacionalització i donarà les claus pel procés desde mitjans digitals.

Organitzala Cambra.

Data: 7 octubre 2021

Més informació

 • Economia circular per impulsar la innovació

En aquesta sessió es tractaran estratègies per innovar de manera circular de la mà de l’Anna Queralt, experta en programes de disseny circular a la Fundació Ellen McArthur.

A la segona part de l’acte, la Sònia Llorens, enginyera industrial i experta en economia circular, ens presentarà casos pràctics d’empreses que han innovat a través de l’economia circular.

Data: 8 octubre 2021

Organitza: ACCIÓ

Més informació

 • Intel·ligència Artificial : Sector Salut i benestar

Catsalut, conjuntament amb el Departament de Salut, ha engegat un pla per impulsar la Promoció i Desenvolupament de la Intel·ligència Artificial (IA) al Sistema de Salut de Catalunya (Salut/IA) que té com un dels principals eixos avaluar solucions de IA que estiguin en un procés de maduresa suficient per poder ser incorporades al sistema de Salut, mitjançant el llançament de reptes que resolguin necessitats del sistema.

En aquesta xerrada s’explicarà el pla, els eixos i les accions concretes que s’estan desenvolupant.

Data: 20 d'octubre de 2021

Més informació

 • Brokerage Event de les convocatòries TIC d'Horizon Europe

Ideal-ist, la xarxa de punts de contacte nacionals per a la investigació de les TIC, en col·laboració amb l’Enterprise Europe Network, us convida a participar en aquest Brokerage Event de reunions en línia en l'àmbit del clúster 4 - Digital, Indústria i Espai.

Mitjançant la plataforma B2Match podràs tenir reunions virtuals amb possibles socis i construir associacions de qualitat per participar en les convocatòries TIC del clúster 4 d'Horizon Europe. No et perdis l'oportunitat de discutir i desenvolupar noves idees de projectes TIC a escala internacional i adquirir nous contactes transfronterers!

Data: 21 octubre 2021

Organitza: ACCIÓ

Més informació

 • Premis Barcelona Deep Tech Node!

Barcelona Deep Tech Nodebusca l'start-up deep tech amb més potencial de creixement. Vols guanyar entrades per al Hello Tomorrow Global Summit 2021? Aconsegueix visibilitat, promoció i contactes amb la comunitat inversora local i internacional!

Participa-hi a través d'aquest formulariTens temps fins al dia 24 d’octubre de 2021.

 • RECUWASTE 2021

RECUWASTE és el congrés de referència sobre la gestió dels recursos i els residus d’àmbit internacional organitzat pel Consorci de Residus del Maresme.

En aquesta edició, s'abordarà la (R)evolució dels recursos i com els canvis de la producció i el consum, sota el paradigma de l'economia circular transformaran profundament el sector dels residus i exigirà a tots els actors (administracions, organitzadors a consumidors) a pensar, treballar i actuar d'una altra manera.

Data:26 i 27 d'octubre del 2021. Si esteu interessats en assistir-hi, podeu contactar amb serveiempresa@tecnocampus.catabans del dia 1 d’Octubre

Més informació

 • Open Innovation Forum 2021

Convocatòria de la 4a ed. Open Innovation Forum, un Programa d'Innovació Oberta que permet a les empreses llançar els seus reptes d'innovació i obtenir propostes de solucions de la mà de grups i centres de recerca.

Organitza: Biocat, Bosch i Gimpera Universitat de Barcelona, Parc de Recerca de la UAB, Centre d’Innovació i Tecnologia UPC i UPF Ventures.

Data:obert tot l’any. Registre fins al 31 de desembre de 2021

Lloc: Online

Més informació


Anterior

Estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals, seleccionats en els Premis SGAE Nova Autoria del Festival de Sitges

Següent

El TecnoCampus inaugura un nou estudi d’enregistrament i edició d'àudio d'acord amb els estàndards actuals de la indústria musical