Antena TrenLab ha presentat aquest matí el Demo Day de les solucions guanyadores dels Premis Antena TrenLab 2023. L'esdeveniment s'ha dut a terme a l’espai Antena TrenLab al TecnoCampus, i les empreses han pogut mostrar les seves solucions innovadores. L'acte ha comptat amb la presència del president de Renfe, Raul Blanco, i l'alcalde de Mataró i president del TecnoCampus, David Bote.

Antena TrenLab ha presentat aquest matí el Demo Day de les solucions guanyadores dels Premis Antena TrenLab 2023. L'esdeveniment s'ha dut a terme a l’espai Antena TrenLab al TecnoCampus, i les empreses han pogut mostrar les seves solucions innovadores. 

Durant la jornada, les startups seleccionades han mostrat els seus projectes davant de les institucions col·laboradores d'Antena TrenLab, incloent Renfe, l’Ajuntament de Mataró i el TecnoCampus, així com empreses convidades. Aquest esdeveniment ha marcat la culminació d’un intens procés d’acceleració de sis mesos, durant el qual les startups IUrban, Massfactory i Einsmer han perfeccionat els seus models de negoci i tecnologies mitjançant proves de concepte. 

A més de les presentacions de les startups, s'ha presentat oficialment la convocatòria dels Premis Antena TrenLab 2024. Aquesta jornada ha ofert una oportunitat única per conèixer de primera mà les innovacions que estan transformant el sector de la mobilitat. 

Les solucions presentades són les següents: 

  • iUrban: solució Rodalink. Chatbot GPT turístic que informa en 95 idiomes diferents. Utilitza intel·ligència artificial per informar, registrar i atraure turistes, creant informes automatitzats per conèixer millor els turistes i els seus interessos. 
  • MassFactory: solució App&Town Compagnon. Aplicació per a la mobilitat que capacita a persones amb diversitat funcional (física, cognitiva o sensorial), "silvercitizens" i altres col·lectius fràgils per utilitzar el transport públic de manera autònoma. 
  • Einsmer: solució Mobility7. Aplicació amb un Conjunt de directrius i accions específiques amb una base tecnològica destinada a prevenir situacions d'assetjament i oferir suport a persones en situacions de vulnerabilitat. Les tres empreses ofereixen solucions tecnològiques innovadores per millorar l'experiència de diferents grups de persones, enfocant-se en la digitalització, la intel·ligència artificial i la inclusió social. 

Anterior

Professors del TecnoCampus participen en un seminari dedicat a la recerca sobre els jocs de taula

Següent

TecnoCampus connecta emprenedors i inversors a l’Investment Day