Tindrà lloc el 17 de novembre en relació al Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació

El dijous 17 de novembre una comissió avaluadora de l’Agència de Qualitat Universitària de Catalunya (AQU) visita el TecnoCampus per a fer una visita emmarcada dins el procés d’acreditació dels estudis de GRAU EN ADMINISTRACIÓ D’EMPRESES I GESTIÓ DE LA INNOVACIÓ i GRAU EN TURISME I GESTIÓ DEL LLEURE.

Aquest és un procés periòdic que, en el cas dels estudis de grau, es fa cada sis anys. Durant la seva visita aquesta comissió tindrà audiències amb els diversos grups d’interès: professorat, estudiantat, graduats/des i empleadors/es. Si alguna persona que no hagi estat convocada a aquestes audiències vol parlar amb el comitè avaluador, ho pot fer el mateix dia entre les 16.15 i les 16.45h. a l’aula 201 de l’edifici TCM1, en el que es coneix com audiència oberta. L’acreditació de titulacions és un procés periòdic que, en el cas dels estudis de Grau, es fa cada sis anys.

Els estudis que ara entren en el procés ja van ser acreditats positivament l’any 2016 i ara la comissió emetrà un informe per a la renovació d’aquesta acreditació.


Anterior

Quatre projectes d’estudiants del TecnoCampus, a la Setmana del Talent del Clúster Audiovisual de Catalunya

Següent

Participació d'estudiants del TecnoCampus en una trobada internacional del Programa Start for Future