Tindrà lloc els propers 20 i 21 de febrer en relació al Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals i el Màster Universitari en Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims.

Els dies 20 i 21 de febrer, una comissió avaluadora de l’Agència de Qualitat Universitària de Catalunya (AQU) visita el TecnoCampus dins el procés d’acreditació dels estudis de Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals i màster universitari en Logística i Negocis Marítims, Cadena de subministrament i Negocis Marítims.

Aquest és un procés periòdic que es fa cada sis anys. Durant la seva visita, aquesta comissió tindrà audiències amb els diversos grups d’interès: professorat, personal tècnic, de gestió i d’administració i serveis, estudiants, graduats i empreses que han contractat estudiants de les titulacions.

Si alguna persona que no hagi estat convocada a aquestes audiències vol parlar amb el comitè avaluador, ho pot fer el dimarts 20 de febrer entre les 15.45 i les 16.15h. a les aules 200-201 de l’edifici TCM1, en el que es coneix com audiència oberta.


Anterior

Menstrual Point, un nou servei disponible per a la comunitat universitària

Següent

Dust Games, un estudi de videojocs creat per estudiants del TecnoCampus, seleccionat per participar en el programa GameBCN