El passat dimarts 30 d’agost va tenir lloc la conferència final de projecte I-BOX, el segon “Multiplier Event” a càrrec de la Universitat de Turku a Finlàndia. L’esdeveniment es va realitzar de forma presencial adreçada a professionals del sector sanitari finès, tutors acadèmics i responsables de pràctiques dels diferents centres de salut del districte de Kupittaa i de la ciutat.

Featured image

Com a coordinadores del projecte, les investigadores del TecnoCampus Ester Cabrera i Carolina Chabrera, acompanyats de Carles Garcia, responsable del Servei de Qualitat Aprenentatge i Innovació (SQAI), van presentar els resultats del programa de formació “Simulation-Based Training Program for Nursing Practice”. Aquesta formació es va realitzar durant 20 dies al Centre de Simulació de Innovació en Salut de TecnoCampus amb la participació d'una quinzena d’estudiants internacionals i on es va avaluar la plataforma. 

El dia 31 d’agost, després de tres anys, va concloure el projecte I-BOX amb la darrera reunió de coordinació “7th Transnational Project Meeting”. Es van tractar assumptes relacionats amb la fase final del projecte donant importancia a les tasques en procès de finalització, indicadors d’activitats realitzades, i la documentació final a lliurar a l’agència estatal del programa finançador. Durant la reunió, es va presentar resumidament l’avaluació final on es vàren extreure diferents opinions lliçons a extreure. Es va acordar continuar amb el mantenimnet de la plataforma actualitzant els materials davant l'opció que en un futur pròxim es posin en marxa altres projectes europeus seguint aquest model pioner i transformador.

El projecte “Digital Toolbox for innovation in Nursing Education (I-BOX)” s’ha dut a terme amb el finançament de la Comissió Europea dins la convocatòria 2019 “ Strategic Partnerships for higher education KA203” en el marc del programa Erasmus+.  Amb 90 vídeos, 60 podcasts i 60 infografies sobre procediments infermers, ha permès incorporar l’aprenentatge digital en la formació d’infermeres en universitats europees. Per altra banda, aquest recurs també és de gran interès per alguns dels centres sanitaris tal i com han manifestat en els diferents events organitzats durant el projecte. La feina feta ha portat finalment grans resultats, com ara, la plataforma I-BOX d’accés obert.


Anterior

"Let's Dance', curtmetratge d'estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals, seleccionat per participar en diversos festivals

Següent

"Bloc Cooperatiu" neix amb el suport d’investigadors del TecnoCampus