Es tracta d'una iniciativa de foment de les vocacions tecnològiques i de reconeixement dels treballs de final de batxillerat i cicles.

En el marc de la seva aposta per fomentar les vocacions tecnològiques, el TecnoCampus acaba de posar en marxa una nova iniciativa adreçada a centres de secundària, els premis Indústria 4.0. Es tracta d'uns guardons que consten de dues categories (cicles formatius i batxillerat), amb una dotació cadascuna de 500 euros per al guanyador.

Els treballs o projectes hauran de complir els següents requisits:

  • A) Han d’estar relacionats amb el concepte Indústria 4.0 o Fabricació Intel·ligent. En concret, hauran d’estar emmarcats en alguna de les següents àrees temàtiques: - Sistemes ciber-físics - Internet of Things - Realitat virtual - Realitat augmentada - Robòtica avançada i col·laborativa - Edge computing - Cloud computing - Digital Twins - Ciber-seguretat - Connectivitat i mobilitat - Intel·ligència artificial - Business Intelligence - Big Data - Fabricació additiva - Manteniment predictiu - Smart product - Smart logistics -Fabricació sostenible - Gestió energètica - Economia circular - Ètica aplicada a la tecnologia.
  • B) Han de tenir la naturalesa de treball de recerca de Batxillerat o Projecte final de CFGS.

    En el cas dels treballs de batxillerat, ja es poden presentar, mentre que els de cicles formatius es podran presentar del 15 de maig al 2 de juny.

Anterior

Vuit empreses del TecnoCampus, al 4YFN del Mobile World Congress

Següent

El programa Start-UPFlama reconeix els millors projectes emprenedors d'estudiants de tota la UPF