Reconeixement per a quatre empreses del parc per la seva trajectòria i pel seu potencial.

L'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE) ha elaborat un llistat amb les 100 millors startups de l'any 2023 ubicades en els seus 51 parcs científics i tecnològics presents en 15 comunitats autònomes espanyoles. Per la seva banda, el diari digital El Referente apunta que EHOLO és una de les empreses més prometedores del 2024.

En el llistat d'APTE, hi apareixen tres startups ubicades al TecnoCampus Aims Medical, Biel Glasses i Doole Health. L'objectiu que persegueix APTE amb aquesta informació és reconèixer les 100 startups més destacades dels parcs científics i tecnològics espanyols i posar en relleu la qualitat i capacitat emprenedora que es desenvolupa en aquests entorns, així com facilitar el coneixement d' aquestes empreses a potencials entitats inversores interessades en projectes d' alt creixement. 

Aquestes startups tindran un protagonisme especial durant la pròxima edició del Fòrum Transfiere que tindrà lloc a Màlaga del 20 al 22 de març de 2024, ja que rebran una invitació especial amb agenda networking perquè puguin participar i organitzar reunions amb potencials clients i inversors. Coneix el llistat aquí.

El Referente destaca Eholo

Per altra banda, Eholo, empresa ubicada al Tecnocampus, és una de les les startups espanyoles més prometedores de l'any 2024 en fases inicials, segons El Referente. Eholo desenvolupa una plataforma SAAS exclusivament dissenyada per a psicòlegs i clíniques de psicologia, amb l'objectiu de simplificar i optimitzar tots els aspectes administratius. Amb Eholo, els psicòlegs poden beneficiar-se de varietat de funcions organitzatives, eines de facturació i materials que faran que la gestió de la vostra consulta sigui fàcil i ràpida.

 

 

 


Anterior

El TecnoCampus realitza una missió empresarial a Florida

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris