Un equip de docents investigadors del Grau en Infermeria, liderats per Carlos Martínez Gaitero i format per Gemma Garreta i Parés, Esther Mateo, Laura Curell i Carolina Chabrera, han estat guardonats amb el premi de la 6a Convocatòria de Projectes de Recerca i Innovació Docent de la CNDE (Conferencia Nacional de Decanos/as de Enfermería) corresponent al període 2021-2022.

El premi ha estat atorgat en reconeixement al seu projecte d'innovació docent, titulat "L'aportació de l'Aprenentatge Servei en l'educació en Justícia Social al Grau en Infermeria". Aquest projecte s’emmarca en la tesi doctoral d’una de les membres de l’equip investigador, Gemma Garreta, i te com a objectiu analitzar l’impacte de l’Aprenentatge Servei en el canvi d’actitud de l’alumnat envers la justícia social.

Aquesta mirada innovadora promou la participació activa de l’alumnat en projectes i activitats que busquen millorar la qualitat de vida de les persones i comunitats més vulnerables del territori, tot fomentant la consciència crítica envers la justícia social. El projecte ha estat seleccionat entre els projectes d’innovació docent més destacats de tota Espanya, sent un dels onze projectes guardonats a nivell nacional.

Aquest reconeixement subratlla la rellevància i l'impacte del projecte en l'àmbit de la docència i la formació en infermeria. Aquest reconeixement reforça el compromís del TecnoCampus amb l'excel·lència en la recerca, la docència i la promoció de projectes innovadors en l'àmbit acadèmic de la Infermeria, alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i promovent el compromís i la responsabilitat social de l’alumnat,


Anterior

El TecnoCampus presenta el pla estratègic amb l’horitzó a l’any 2027

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris