Els passats 27 i 28 de maig, Barcelona ha estat la capital de la Fisioteràpia. El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB – Fòrum), ha acollit el II Congrés Internacional de Fisioteràpia (#FTP22). El divendres 27, a les 9.30h el degà del col·legi i el conseller Argimon inauguraven l’esdeveniment.

Durant dos dies, més de 1.800 assistents de tot el territori nacional i internacional s’han mogut per les 11 sales simultànies on s’han presentat els nous abordatges en diferents àmbits com la geriatria, la neurologia, la pediatria, el dolor, la neuromúsculesquelètica, l’activitat física terapèutica, el sol pelvià, l’esport, el sol pelvià, la fisioteràpia respiratòria, la fisioteràpia invasiva i la inclusió i la discapacitat. Sota el lema #SOMFISIO, els assistents han pogut gaudir, aprendre, desaprendre, compartir, retrobar-se.... en definitiva, viure aquesta la professió de fisioterapeuta.

Els docents associats i permanents del TecnoCampus han contribuït amb ponències de gran qualitata aquest congrés, evidenciant així el gran nivell que té la fisioteràpia al nostre país. Els docents participants han estat Pere Bacardit (“Dolor crònic en la gent gran. I ara què?” i “Abordatge terapèutic del dolor crònic en la gent gran”); Anabel Casanovas (“Prehabilitació en càncer de mama”); Mireia Pardàs (“Rol de la fisioteràpia respiratòria en la bronquiolitis del lactant”); Raquel Sebio (“Malalties del múscul i exercici de força: amics o enemics?”); Marc Terradellas (“Estudi PREFROB. Prevenció de la fragilitat en ancians obesos”) i Esther Mur, cordinadora del Grau en Fisioteràpia, que ha format part del comitè científic, on ha avaluat les propostes de pòsters i comunicacions que s’han presentat.

A més, els alumnes del Grau de Fisioteràpia i de la Doble titulació de Fisioteràpia i Ciències de l'Activitat Físicia i l'Esport han contribuït a fer que el Congrés hagi estat tot un èxit, fent de voluntaris. 

Galeria d'imatges

Anterior

Lectura d'una tesi doctoral dirigida pel professor Jordi Roquer

Següent

Participació d'estudiants del TecnoCampus en una trobada internacional del Programa Start for Future