El TecnoCampus, juntament amb altres dotze parcs científics i tecnològics membres de l'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE), 45 startups i la Plataforma Tecnològica Espanyola de Tecnologies Disruptives (DISRUPTIVE) ha estat present a les tres jornades del fòrum tecnològic DES-Digital Enterprise Show,  celebrat per primera vegada a Màlaga entre el 15 i 17 de juny.

APTE i els parcs científics i tecnològics que en són membres han mobilitzat gran part de les seves startups a la 6a edició del principal esdeveniment internacional sobre innovació i transformació digital amb l'objectiu de donar suport a aquestes empreses emergents especialitzades en tecnologies d'última generació per ampliar les seves xarxes de contacte i fer créixer els seus projectes empresarials.

Durant els tres dies de l'esdeveniment, nombroses startups de l'entorn dels parcs han pujat al ring de l'Startup Forum organitzat per La Salle Technova Barcelona per donar a conèixer els seus models de negoci a possibles inversors. Sis han estat reconegudes entre les millors, dues estan instal·lades al TecnoCampus: WIPASS  y  Bambai. Aquest premi els oferirà l'oportunitat d'escalar més ràpidament a nous mercats internacionals.


Anterior

Obert el procés d'acreditació del Grau en Administració d’Empreses i Gestió de la Innovació i el Grau en Turisme i Gestió del Lleure

Següent

"Bloc Cooperatiu" neix amb el suport d’investigadors del TecnoCampus