El Centre de Congressos del TecnoCampus ha participat, com a membre del Catalunya Convention Bureau, al Meet Catalunya, la trobada de turisme de reunions més important de Catalunya, que enguany va tenir lloc el dimecres 26 de juny a l’Hotel Camiral de Caldes de Malavella.

El Meet Catalunya és un esdeveniment biennal organitzat per l'Agència Catalana de Turisme, enfocat al turisme de reunions, que ofereix al sector català la possibilitat de reunir-se amb múltiples clients internacionals en només un dia. 

Els compradors participants se seleccionen curosament i són convidats pel Catalunya Convention Bureau a través de les oficines a l'exterior de l'Agència Catalana de Turisme. Aquesta edició ha estat dedicada a la sostenibilitat, reflectint el compromís com a país amb la responsabilitat mediambiental i la planificació conscient d'esdeveniments. 

Durant el Meet Catalunya, s’han dut a terme diverses activitats com workshops, visites de familiarització, networking, presentacions i conferències L'objectiu principal del Meet Catalunya és promocionar Catalunya com a destinació turística i facilitar l'intercanvi de coneixements i experiències entre professionals del sector, contribuint al desenvolupament i enfortiment de la indústria turística. 


Anterior

S’obre la convocatòria de la 4a edició dels Premis Reimagine Textile

Següent

ESED, empresa especialitzada en ciberseguretat, obre seu a Berga