El professor de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus Jaume Teodoro, membre del grup de recerca en Competències en Emprenedoria i Ocupació, ha participat els dies 16 i 17 de setembre com a ponent en el 16th European Conference on Innovation and Entrepreneurship, celebrada en format a distància per la pandèmia. El congrés es el més rellevant en la matèria a Europa i enguany ha comptat amb la participació de conferenciants de 40 països d’arreu del món 290 ponències presentades.

El professor de l’Escola Superior Politècnica del TecnoCampus Jaume Teodoro, membre del grup de recerca en Competències en Emprenedoria i Ocupació, ha participat els dies 16 i 17 de setembre com a ponent en el 16th European Conference on Innovation and Entrepreneurship, celebrada en format a distància per la pandèmia. El congrés es el més rellevant en la matèria a Europa i enguany ha comptat amb la participació de conferenciants de 40 països d’arreu del món 290 ponències presentades.

El congrés internacional s’estructura en 6 tracks paral·lels que van des d’aspectes de recerca de base sobre impacte econòmic de l’emprenedoria a aspectes educatius, de competències i de casos de negoci exitosos. El llibre de ponències (proceedings) del congrés es pot consultar a partir de la citació a Scopus i Web Of Sciences com Conference Proceedings Citation Index amb ISBN propi i ISSN 2049-1050.

La conferencia de Jaume Teodoro tenia per títol “Design Thinking for Competency-Based Entrepreneurship Education” i exposa l’estructura i els resultats d’aprenentatge de la metodologia d’emprenedoria i innovació basada en el pensament per disseny. La participació del professor ha estat finançada en el marc de la participació de l’ESUPT en el projecte europeu THEI2 (Towards Higher Education Entrepreneurship and Innovation amb codi 612868-EPP-1-2019-1PT-EPPKA3-PI-FORWARD) que es desenvolupa en el marc de la formació en emprenedoria i innovació en Universitat Europees a partir d’un consorci d’Universitats format per partners a Alemanya, Irlanda, Finlàndia i Portugal (més info del projecte a http://www.thei2.eu/).
 


Anterior

Estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals, seleccionats en els Premis SGAE Nova Autoria del Festival de Sitges

Següent

El TecnoCampus inaugura un nou estudi d’enregistrament i edició d'àudio d'acord amb els estàndards actuals de la indústria musical