El professor del TecnoCampus Miguel Guillén, membre de la Càtedra d'Economia Social, va presentar a Menorca el seu treball “La contractació pública d'empreses d'economia social per part del Govern de les Illes Balears (2018-2023)”.

Miguel Guillén, professor del TecnoCampus i membre de la Càtedra d'Economia Social, va presentar el passat 31 de maig a Alaior (Menorca) el treball “La contractació pública d'empreses d'economia social per part del Govern de les Illes Balears (2018-2023)”, en el marc del VII Congrés Internacional d'Economia Social EESCOOP, celebrat els dies 30 i 31 de maig a la localitat balear.

En aquest treball es presenten les dades obtingudes de l’anàlisi de la contractació pública a empreses d'economia social per part del Govern de les Illes Balears, en sis exercicis concrets: 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 i 2023. L’objectiu principal és conèixer el pes d’aquesta contractació pública d'empreses d'economia social sobre el total de la contractació que porta a terme aquesta administració. Sota el títol "Empresas sociales y emprendimiento social. Retos y oportunidades para un desarrollo empresarial sostenible", els més de vuitanta congressistes participants han debatut temes jurídics, econòmics i socials relacionats amb les empreses d'economia social. S'han celebrat sis taules rodones amb experts de diferents universitats, professionals i membres d'empreses i s'han presentat un total de trenta comunicacions, entre elles la del professor Guillén. 

Aquest VII congrés internacional ha estat organitzat per EESCOOP (Escuela de Especialización Profesional en Economía Social, Cooperativa y Otras Organizaciones de Participación de la Universidad Complutense de Madrid), juntament amb la Universitat de les Illes Balears, la Càtedra UNESCO d'Economia Social i Solidària, CIDES (Centro de Investigación de Derecho de la Economía Social y de la Empresa Cooperativa) i l'Agència Estatal d'Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació, i ha comptat amb la direcció dels professors Juana Isabel Genovart Balaguer i Emilio Mauleón, ambdós de la Universitat de les Illes Balears.

Galeria d'imatges

Anterior

L’Escola Pia i el TecnoCampus enforteixen la seva relació a través de la Formació Professional

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris