La jornada l'organitza el Departament d’Educació, amb la col·laboració de l’eduCAC, la UAB, la UVic, la UdL, el TecnoCampus, la UdG, Verificat i l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya.

Més de 600 alumnes de primària i secundària van participar el passat 10 de maig en la jornada, que va tenir lloc en centres universitaris que imparteixen estudis relacionats amb la comunicació. La jornada de periodisme escolar que vol fomentar l’educació mediàtica i el pensament crític de l’alumnat. L’esdeveniment vol afegir-se als actes de commemoració del centenari de l’arribada de la ràdio a Catalunya. La II Jornada Canal de Reporters és un projecte del Departament d’Educació (Generalitat de Catalunya) que fomenta el periodisme escolar. L’alumnat va participar durant la trobada en diferents tallers pràctics per conèixer el funcionament de la ràdio, conèixer els espais on es duen a terme les produccions audiovisuals, per aprendre a verificar la informació que consumeixen i per desenvolupar les habilitats relacionades amb la seguretat en el món digital.
Galeria d'imatges

Anterior

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris