El passat 17 de novembre, el TecnoCampus va celebrar la Jornada del Dia de la Dona emprenedora, esdeveniment coorganitzat amb l’associació Dóna't un impuls. Van participar-hi una trentena de membres de la comunitat TecnoCampus.

La temàtica va girar entorn del paper de la dona en el món de la tecnologia, amb una ponència central de Núria Salán, presidenta de la societat catalana de la tecnologia i impulsora de les STEAM. Va ser una xerrada en la qual es va posar en valor la vida de dones i els seus descobriments o aportacions, que han canviat la història i han fet progressar a la humanitat. 

Seguidament, es va ser una taula rodona moderada per la professora Ester Bernadó, amb la participació de dones empresàries i emprenedores com Marta Bañeres Sanz, sòcia fundadora d'Ambisort; Nahomi Castro Palomino Laria, directora clínica de l’empresa biotecnològica Palobiofarma; i Anna Marcilla, CEO d’ Annaestic. Van debatre la importància de l’educació en competències digitals, així com la promoció de la dona en carreres tècniques o l’enriquiment dels projectes tecnològics que aglutinen el talent femení en els equips. 

Galeria d'imatges

Anterior

L'empresa Insectius rep una inversió de 200.000 euros per fer proteïna comestible a partir d'insectes

Següent

Professors del TecnoCampus participen en un seminari dedicat a la recerca sobre els jocs de taula