L'objectiu de la trobada va ser posar en valor el potencial de la ciutat de Mataró com a emplaçament per a potencials projectes empresarials internacionals.

El passat 21 de juny, el TecnoCampus va acollir l’equip de l’àrea de captació d’inversió estrangera productiva (FDI), de l’Agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya (ACCIÓ- Catalonia Trade&Investment). En aquesta trobada, hi va participar Sergi Morales, segon tinent d’alcalde i regidor d’Ocupació i Empresa, i Josep Lluis Checa, director general de TecnoCampus, a més a més de l’equip tècnic de l’àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Mataró i del TecnoCampus.

L’àrea de captació d’inversió estrangera productiva (FDI) treballa per atraure inversió estrangera directa a Barcelona i Catalunya, potenciant la zona com un emplaçament empresarial atractiu, innovador i competitiu. Així doncs, l’objectiu de la trobada va ser posar en valor el potencial de la ciutat de Mataró com a emplaçament per a potencials projectes empresarials internacionals d’interès en el nostre territori. Durant la jornada, vàrem presentar les principals línies estratègiques de promoció econòmica i d’especialització territorial que s’estan impulsant des de TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró.


Anterior

Tres start-ups presenten solucions en la jornada “Tecnologia, envelliment i cures: innovar per cuidar millor”

Següent

Oberta la convocatòria d'una nova edició dels premis Creatic