Amb motiu de la III Conferència Mundial d'Educació Superior 2022 de la UNESCO, que ha tingut lloc del 18 al 20 de maig a Barcelona, ​​el TecnoCampus ha rebut la visita del rector de la Universitat Nacional del Nord-oest de Buenos Aires d'Argentina (UNNOBA), que forma part de la Xarxa d'Universitats Emprenedores impulsada per TecnoCampus.

Featured image

La Universitat Unnoba ha estat representada en la visita pel rector i vicepresident de la Regió Cono Sud de l'Organització Universitària Interamericana (OUI), Guillermo R. Tamarit, i el director de Relacions Internacionals, Gastón Crupi.

L'objectiu de la trobada ha estat donar a conèixer el Tecnocampus: les seves instal·lacions, l'oferta formativa del territori amb vocació internacional i els projectes i programes que actualment s'estan desenvolupant amb èxit, en el marc de l'emprenedoria i la innovació. A més, s'ha reiterat la voluntat de col·laborar d'una manera més intensa en un futur proper a l'àmbit de l'emprenedoria, així com impulsar els acords de mobilitat internacional d'estudiants i professors de les dues institucions.

La Universitat Nacional del Nord-oest de la Província de Buenos Aires (UNNOBA) va ser fundada l'any 2002. És una universitat nacional, pública i gratuïta que exerceix un rol de lideratge a la regió. Està organitzada a tres escoles: Escoles de Ciències Agràries, Naturals i Ambientals, Escola de Tecnologia i Escola de Ciències Econòmiques i Jurídiques on ofereix 23 carreres i dos Instituts: l'Institut de Desenvolupament Humà i l'Institut de Postgrau. Té les seves seus a Junín i Pergamino, dues ciutats importants, aproximadament a 250 quilòmetres de la ciutat de Buenos Aires.

El rector i el director de relacions internacionals han estat rebuts pel director general de TecnoCampus, Josep Lluís Checa; Luz Fernández, responsable del centre de formació permanent del TecnoCampus, HUB4T; i Anahí Moyano, responsable d'emprenedoria universitària

Tant UNNOBA com el TecnoCampus compten amb centres d'estudis de postgrau que complementen l'oferta educativa, amb oferta de cursos, diplomatures especialitzacions i màsters. En aquest aspecte tant Unnoba com el TecnoCampus pretenen enfortir les aliances educatives per impulsar la formació de qualitat de les persones que integren els seus territoris d'influència.


Anterior

El TecnoCampus acull esdeveniments de la Mobile Week

Següent

Participació d'estudiants del TecnoCampus en una trobada internacional del Programa Start for Future