El Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), ha adjudicat a una dotzena d’universitats, Code Academies i centres de formació professional la realització de 24 cursos per formar 500 professionals en especialitats d’alt nivell digital molt demandades per les empreses. Una de les seleccionades és el TecnoCampus, que impartirà cursos de BackEnd Web Developer i  FrontEnd Web  Developer.

Els cursos, completament gratuïts, incidiran en l’aprenentatge de noves competències i en el reciclatge de coneixements, amb l’objectiu de millorar les seves capacitats i facilitar la possibilitat de reorientar les trajectòries professionals dels participants.

Els candidats a ser un dels 60 participants que rebran aquesta formació ( 30 per cada curs), que s'iniciarà el 10 de gener, poden informar-se'n aquí.

Les persones interessades hauran d’estar inscrites al SOC com a demandants d’ocupació i complir amb els requisits que estableix cada programa formatiu. 

Aquesta és la primera vegada que el catàleg d’especialitats formatives del SOC inclou cursos de nivell 4 i 5, és a dir, de formació professional per a l’ocupació d’alt nivell. Prop d’un 10% de la població registrada com a demandant d’ocupació no té estudis superiors i es pretén que les convocatòries afavoreixin la transició de professionals a sectors tractors d’ocupació, com el digital. 


Anterior

Imagine Express inicia la seva vuitena edició amb una hackató al TecnoCampus de Mataró

Següent

"Let's Dance', curtmetratge d'estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals, seleccionat en el festival MICE 2022