La 31ena edició del congrés de la societat italiana de xarxes neuronals SIREN s’ha celebrat a Vietri (Itàlia) entre els dies 7 i 11 de juny de 2023. Enguany han estat dos els professors del TecnoCampus que han presentat una comunicació al congrés a partir del grup de recerca encapçalat pel professor Marcos Faúndez amb el finançament del Ministeri de Ciència i Tecnologia.

Els treballs presentats son "The relevance of Supra Disciplinarity in Innovative Research: The Case of WIRN Annual Congress”, encapçalat pel professor Jaume Teodoro, i l'encapçat pel professor Marcos Faúndez “On the Intra-Session Variability in Online Signatures”.

L’edició ha comptat amb un total de 39 treballs de recerca amb la participació de prop de 100 investigadors d’un total de 25 universitats i centres de recerca de tot Europa. El comitè organitzador del congrés en la seva 31ena edició ha estat format pels investigadors Anna Exposito, Marcos Faundez-Zanuy, Francesco Carlo Morabito y Eros Pasero. Enguany els conferenciants principals han estat: Prof. Amir Hussain, Edinburgh Napier University, UK, Prof. Eros Pasero, Politecnico di Torino, IT y Prof. Pietro Liò, University of Cambridge, UK.

El conjunt de treballs presentats al congrés seran editats i publicats en el llibre de proceedings editat per Springter i indexat a Scopus i WebOf Science al llarg del 2024. 

Galeria d'imatges

Anterior

El TecnoCampus i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen un Investment Day

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les