Gaudeix dels nous serveis que t’oferim de la mà de l’acord entre el parc Tecnocampus i Àtic Coworking.  La teva empresa es podrà beneficiar de contractació de serveis de secretaria virtual amb un 15% de descompte,  poder disposar d’un espai coworking gratuït a Barcelona a una de les seus d’Àtic Coworking o Lliure accés a zones comunes dels espais d’Àtic Coworking com cafeteries i terrasses.

Gaudeix dels nous serveis que t’oferim de la mà de l’acord entre el parc Tecnocampus i Àtic Coworking.

La teva empresa es podrà beneficiar de:

  • La contractació de serveis de secretaria virtual amb un 15% de descompte. Àtic Coworking pot ser la teva secretaria virtual, per rebre assistència en tasques administratives i recepció de les trucades. El servei consisteix a desviar trucades a les seves línies. El vostre client truca i Àtic Coworking respon la trucada, amb el nom corporatiu de la vostra empresa. També poden transferir a l'instant la trucada al vostre telèfon corporatiu, i en cas que no estiguis disponible, t’enviaran les dades del contacte al vostre correu electrònic.  Àtic Coworking actuaria com el teu secretari@, sota les directrius que junts haureu definit prèviament.
     
  • Poder disposar d’un espai coworking gratuït a Barcelona a una de les seus d’Àtic Coworking. Aquest servei és d’ús esporàdic i rotatiu a benefici d’accés per totes les empreses interessades. Ets a Barcelona i necessites connectar-te? Tens a la teva disposició qualsevol centre Àtic Coworking. Identifica’t com a membre del TecnoCampus a recepció i accedeix al teu espai coworking! GBC Business Center (Barcelona). C/Gomis 34 (08023, Barcelona). Àtic Barcelona (Barcelona). C/Diputació 211 (08011, Barcelona). This and That Lab (Barcelona). Diputació 409 (08013, Barcelona).
     
  • Lliure accés a zones comunes dels espais d’Àtic Coworking com cafeteries i terrasses. Si ets a Barcelona, no dubtis en gaudir de les cafeteries i espais exteriors d’Àtic Coworking, per connectar-te, per relaxar-te o tenir reunions informals.
  • Gaudir d’un 50% de descompte en lloguer de sales de reunions, esdeveniments i formacions a espais d’Àtic Coworking Barcelona. Pots comptar amb sales d’aforament de 5 a 100 persones per organitzar els teus esdeveniments. També poden gestionar el teu coffee break i lunch, lloguer d’aparells audiovisuals o material que necessites per la teva reunió, formació o convenció.
  • A més a més la teva empresa tindrà la possibilitat de poder-se presentar a les empreses que Àtic Coworking té allotjades en esdeveniments  on Àtic Coworking en serà el coorganitzador. Àtic Coworking organitza de forma recurrent afterworks i networkings als centres Àtic Coworking de Barcelona per generar sinèrgies entre professionals. El calendari el podeu consultar a l’instagram d’@aticgroup.

 

Si hi estàs interessat, contacta amb: Silvia Coreas silvia.coreas@aticbarcelona.com. Telf: 931596200. Pots consultar més informacions a la teva guia de serveis del parc.  


Anterior

Estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals, seleccionats en els Premis SGAE Nova Autoria del Festival de Sitges

Següent

El professor Jordi Ayza participa en una jornada al Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya