Aquesta recerca, impulsada per la Comissió d'Economia i Sostenibilitat del Col·legi d'Economistes de Catalunya, té com a objectiu valorar el grau de coneixement i d’implementació de l’economia circular en el conjunt de les empreses de Catalunya.

Aquesta iniciativa és una col·laboració entre la Comissió d'Economia i Sostenibilitat del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Foment del Treball Nacional, PIMEC, la Càtedra i el Departament de Territori i Sostenibilitat (DTES) de la Generalitat de Catalunya.

Tenir aquesta fotografia és un pas clau per poder definir polítiques facilitadores efectives per impulsar, des de governs i institucions, la transició cap aquest nou model socio-econòmic. PIMEC i Foment del Treball Nacional han traslladat una enquesta entre els seus associats, mentre que el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ho ha fet amb les associacions empresarials i les empreses adherides a l'Observatori d'Economia Circular.

Les dades recopilades del baròmetre primer s'han processat amb la col·laboració dels tècnics de la Càtedra d'Economia Circular del TecnoCampus; després, professionals de totes els entitats involucrades en aquesta iniciativa els han analitzat, per conèixer l'estat de l'economia circular a les empreses catalanes. L'informe es presentarà el proper 21 de novembre 18 h. a la seu del Col·legi d'Economistes de Catalunya i es podrà seguir també de manera virtual. Posteriorment, es podrà veure a la web https://mediambient.gencat.cat.


Anterior

934 alumnes inicien els estudis de grau al TecnoCampus el curs 2022-2023

Següent

Participació d'estudiants del TecnoCampus en una trobada internacional del Programa Start for Future