Es dediquen a la creació de caricatures animades per ordinador i a la consultoria de serveis per a l'eficiència energètica.

01CODIGO BINARIO es dedica a  la creació de caricatures animades per ordinador exclusives per a cada mitjà. L’empresa ha treballat fins al moment en el desenvolupament de continguts d’animació per a plataformes d’informació de diaris digitals (Avui, Sport, etc.) aportant com a diferenciació un alt nivell en guionatge, imitació de veus i producció final (qualitat infogràfica). Al voltant d’aquest nucli,  han dissenyat un conjunt de serveis adreçats al sector audiovisual com són  la creació de continguts per a ràdio o el funcionament com a agència de publicitat. L'equip 01 Codigo binario esta format per tres treballadors liderats per Josep Mª Tarragëll Barris, que té una àmplia experiència en el món de la comunicació audiovisual. L’empresa està ubicada a l' IMPEM (c/Herrera 70), fins al trasllat de la incubadora al nou edifici del TCM al Rengle.

CLIENSOL ENERGY, per la seva banda,  ofereix consultoria de serveis i productes per a l’eficiència energètica, amb l’objectiu de contribuir a l’eficiència energètica a les empreses, les llars i els equipaments públics. Utilitzant productes d’última tecnologia per  fer visibles els consums energètics i reduir els consums innecessaris amb acords comercials amb els millors productes tecnològics d’eficiència energètica, il·luminació amb Led, i mòduls fotovoltaics.  L’equip de Cliensol Energy està  format per dos socis i està liderat per Tomás García. L’empresa està ubicada provionalment, fins al trasllat de la incubadora al nou edifici del TCM al Rengle, en una sala de l'edifici TCM 1.0 a Vallveric.


Anterior

Oberta la convocatòria dels premis Creatic, una oportunitat per a les millors iniciatives emprenedores

Següent

El professor Eloi Serrano defensa una tesi doctoral sobre economia social