Liderat per Alexandra Samper i dut a terme per per mentores sènior de la indústria del videojoc, el projecte s'adreça a persones a dones, persones no binàries i trans. El programa s'ha tancat amb  cinc projectes presentats a St. Feliu del Llobregat, i una entrega de premis otorgada per Marisol López, directora del departament de Cultura Digital de la Generalitat; Nuria Gil, experta en finançament i inversió; i Sara Borondo, periodista especialitzada en l’àmbit del videojoc.

Els equips finalistes participaran a l'IndieDevDay, fira de videojocs barcelonina que té enre els seus patrocinadrs el  TecnoCampus, i que se celebra a l’octubre.

L’acte de tancament de la primera preincubadora de videojocs amb perspectiva de gènere, FemPowerUp-St.Feliu, és una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Feliu, Co-Innova Sant Feliu, i l’associació Totes Som Futur. Diversos estudiants del TecnoCampus han donat suport a la iniciativa.

La directora de programa i professora del TecnoCampus, Alexandra Samper, va destacar l’acompliment dels objectius del programa, que, més enllà d’ajudar a emprendre les 45 persones que hi han participat, també ha permès contribuir a la inserció laboral o visibilitzar aquests col·lectius.

 


Anterior

El projecte "Lloguem!" guanya els European Responsible Housing Awards

Següent

"Let's Dance', curtmetratge d'estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals, seleccionat en el festival MICE 2022