L’alcalde de Mataró i president del TecnoCampus, David Bote juntament amb l’empresa Valgreen E-coviviendas, van asistir el passat 14 d’octubre a la sisena edició d'Innpulso Emprende, la trobada anual més representativa de la Xarxa Innpulso, en què s'han donat cita mig centenar d'alcaldes i alcaldesses de la xarxa i el teixit emprenedor innovador dels seus municipis.

 

La cita, promoguda per la Xarxa Innpulso i el Ministeri de Ciència i Innovació, es va celebrar a l'espai Veles e Vents, a la Marina de València, i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de València, el centre d'innovació Las Naves i València Activa . L'objectiu principal d'Innpulso Emprende és facilitar la trobada entre responsables municipals i el teixit emprenedor, alhora que es premien les iniciatives més innovadores dels diferents municipis.

Les 50 ciutats participants van presentar les seves empreses innovadores en un format elevator pitch. La temàtica transversal proposada, per segon any consecutiu, ha estat la de ciutats climàticament neutres (100 Climate-Neutral Cities by 2030 – by and for the citizens), impulsada per la Comissió Europea. La trobada suposa un aparador de talent, una ocasió de promoció immillorable per a empreses i projectes emergents que han gaudit de l'oportunitat de mostrar-se davant d'altres municipis, mercats potencials i possibles agents inversors.

L’empresa Valgreen E-coviviendas, ubicada al TecnoCampus, dissenya i promou habitatges ecològics que potencien el benestar de les persones, fomenten la convivencia i faciliten el teletreball. Valgreen es proposa establir les bases per a una edificació assequible, orientada a la sostenibilitat i amb un menor impacte a la natura.


Anterior

El sector tèxtil reivindica el binomi sostenibilitat i creixement en una jornada de reflexió al TecnoCampus

Següent

Palobiofarma tanca una ronda de finançament de set milions d'euros