Aquest programa, que és possible gràcies al cofinançament de Sabadell Consumer Finance (Banc Sabadell) permetrà el proper curs estades en països de fora de la UE d'estudiants de grau del TecnoCampus.

Elisa Sayrol, directora acadèmica del TecnoCampus, i Mercè Serra, directora general de Sabadell Consumer Finance, van ser les encarregades de donar la benvinguda dimarts 18 de juny als assistents a l'acte d'entrega de la setena edició de les Beques On The Move, una iniciativa conjunta de Banc Sabadell i la Fundació TecnoCampus, que cofinancen ajuts a estudiants de grau perquè facilitar que facin estades fora de la UE. Aquestes estades no estan cobertes per les beques Erasmus, i permeten estades en països d'Amèrica i de l'Àsia que representen una gran experiència acadèmica i vital per als estudiants.

L'alcalde de Mataró i president del TecnoCampus, David Bote, que va participar en l'entrega de diplomes i va cloure l'acte, va posar l'èmfasi en la importància del talent i de desenvolupar-lo a nivell internacional. "Aquestes ajudes contribueixen a fer que l'accés a l'experiència d'estudiar a l'estranger estigui a l'abast de més gent, així que aprofiteu-les i torneu després per contribuir a la nostra societat amb el vostre talent", va assenyalar.

Els estudiants que el proper curs faran estades i el seu destí és el següent:

  • Maria Bonet Marti. Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. Ajou University, República de Corea.
  • Eduard Pocurull Jordana. Grau en Enginyeria Mecànica. Universidad Mayor, Xile.
  • Àngel Donlo Garduño. Grau en Logística i Negocis Marítims. Universidad Nacional de La Plata, Argentina.
  • Lea Cornelis Martinez. Grau en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació. Ajou University, República de Corea.
  • Antònia Herrera Roman. Doble Titulació Grau en Administració d'Empreses / Grau en Màrqueting. Feng Chia University, Taiwan.
  • Jorge Caraballo Pérez-Galdós. Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació, docència en anglès. Universidad La Salle, A.C. Mèxic.
  • Melani Fernández Culebras. Grau en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica Tecnológico de Monterrey, Mèxic.
  • Yuanlin Zou. Grau en Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació. Ajou University, República de Corea.
  • Kay Vidal Cervera. Doble Titulació Grau en Administració d'Empreses / Grau en Màrqueting. Feng Chia University, Taiwan.
  • Adriana Aceta Wollinger. Doble Titulació Grau en Turisme / Grau en Administració d'Empreses. Universidad Argentina de la Empresa, Argentina.
Galeria d'imatges

Anterior

Comunicat sobre la situació a la Franja de Gaza

Següent

ESED, empresa especialitzada en ciberseguretat, obre seu a Berga