Els Premis Indústria 4.0 del TecnoCampus s'han impulsat per primer cop durant el curs 2022-2023, per promoure les vocacions tecnològiques entre els estudiants de Formació professional i de Batxillerat.

El dia 19 de juliol es va fer l’acte de lliurament del primer Premi Indústria 4.0 del TecnoCampus en la modalitat de Formació professional. Els guanyadors han estat els estudiants de l’Institut Miquel Biada de Mataró Anna de las Heras Gómez, Bassim Zaroual i Bonifás Oscar Cordero Martínez. El treball que han presentat porta per títol “Sistema guiat basat en Integrated Vision d’ABB”. En l'acte hi van assistir alguns dels estudiants premiats acompanyats dels seus professors, a més del coordinador dels estudis d'enginyeries industrials al TecnoCampus, Joan Triadó.

El passat 5 de maig es va lliurar el premi en la modalitat de Batxillerat als estudiants de l’Institut Laia l’Arquera de Mataró al treball final de recerca "Instal·lació de plaques fotovoltaiques a l’Institut Laia l’Arquera", presentat per Max Tura Aguilera i Lautaro Nahuel Pérez Montes.

Galeria d'imatges

Anterior

L'empresa del parc ESED rep una subvenció per contractar personal amb titulació universitària

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les