Compta amb el finançament de la Fundación ONCE i el Fons Social Europeu, i es realitza amb  el suport de Fundació privada el Maresme pro persones amb discapacitat intel•lectual.  

El Curs d’especialització per a la inclusivitat, innovació i inserció sociolaboral I-Talent  compta amb el finançament de la Fundación ONCE i el Fons Social Europeu, i es realitza amb el suport de Fundació privada el Maresme pro persones amb discapacitat intel•lectual.

 
Ha estat avaluat favorablement en la V Convocatòria d'ajudes per al desenvolupament de programes universitaris de formació per a l'ocupació dirigits a joves amb discapacitat intel·lectual i inscrits en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Aquest programa  compta amb suport financer del Fons Social Europeu, a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil i va dirigit a totes les universitats espanyoles i centres adscrits. La iniciativa cerca promoure i desenvolupar durant el curs acadèmic 2021-2022, programes de formació per a l'ocupació i la inclusió en la universitat de joves amb discapacitat.

 
Contribuir a l'ocupabilitat dels joves amb discapacitat intel·lectual és el propòsit del curs, que ha de dotar-los de competències tant de caràcter transversal -les habilitats socials i  emocionals necessàries per a mantenir interaccions satisfactòries-, com de caràcter específic -coneixements i habilitats requerits per a l'exercici efectiu de la seva activitat laboral.

 
El curs será coordinat per Ismael Hernández, professor de  l’Escola Superior de Ciències Socials i  de l’Empresa i coordinador  de la Càtedra d’Economia Social del TecnoCampus.  

Més informació

 


Anterior

Estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals, seleccionats en els Premis SGAE Nova Autoria del Festival de Sitges

Següent

Publicats dos articles científics a la revista indexada de primer quartil “Cognitive computation”