Té com a finalitat augmentar les possibilitats d’accedir a les línies d’ajuts dels fons Next Generation EU i als programes públics de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I). 

El TecnoCampus ha posa en marxa un nou programa gratuït d’assessorament expert per a les empreses que té com a finalitat augmentar les possibilitats d’accedir a les línies d’ajuts dels fons Next Generation EU i als programes públics de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I). 

Les administracions públiques catalanes, estatals i europees posen a disposició de les empreses diferents ajuts i programes de suport per tal de potenciar les inversions en R+D+I.  

En aquests moments, gràcies als nous Fons Next Generation d’Europa per a la reconstrucció de l’economia europea, s’estan desplegant diferents programes d’ajuts orientats al impuls de la transició ecològica i digital de les empreses.  

El TecnoCampus vol acostar aquests recursos a les empreses del territori amb un servei de suport tècnic especialitzat que les acompanyarà en la definició de projectes R+D+I i /o de transformació del model productiu de l’empresa, la identificació d’ajuts econòmics per portar-los a terme així com l’estructuració de la proposta de projecte o memòria per a la tramitació dels ajuts 

El programa seleccionarà fins a 20 empreses que realitzin inversions en R+D o tinguin un projecte innovador, que incorporin tecnologies digitals  o elements amb impacte positiu al medi ambient 

Per tal d’accedir al programa, cal complimentar el formulari online del web on es poden consultar les bases i tota la informació relativa als requisits d’accés i criteris de selecció.  

 


Anterior

Banc Sabadell reafirma el seu patrocini al TecnoCampus

Següent

El TecnoCampus inaugura un nou estudi d’enregistrament i edició d'àudio d'acord amb els estàndards actuals de la indústria musical