Adreçats a empreses emergents, spin-offs, micropimes i pimes que vulguin conèixer, iniciar-se o consolidar-se en la utilització d’aquestes tecnologies.

El TecnoCampus obre una sèrie de programes i serveis per tal que empreses i start-ups puguin adoptar la tecnologia de fabricació additiva com a vector de competitivitat i innovació, en el marc del ThinkIn 3D, la nova acceleradora de fabricació additiva del TecnoCampus.

Aquest projecte disposa d’uns serveis de transferència, acompanyament i capacitació tecnològica, operativa i de negoci per part d’experts. Es dibuixarà un full de ruta personalitzat per a cada empresa segons les necessitats que tingui; ja sigui per testejar, experimentar, crear utillatges, desenvolupar nous productes, trobar solucions en la seva cadena de producció o crear nous models de negoci basats en la impressió 3D. Els programes i serveis que s’ofereixen són a mida de les necessitats de cada empresa:

  • Alt rendiment emprenedor i tecnològic: adreçat a start-ups o a empreses que vulguin transformar el seu negoci a través d’aquesta tecnologia. Acceleració tecnològica en FA: adreçat a pimes i micropimes que volen abordar un repte o la solució a un problema des de la perspectiva de les operacions i la tecnologia.
  • Serveis tecnològics: adreçat a micro, petites i mitjanes empreses que vulguin iniciar-se, experimentar o que necessitin un acompanyament en l’adopció d’aquesta tecnologia.

    També es donarà suport en la internacionalització i l’accés a finançament de les empreses participants.

    ThinkIn 3D comptarà amb un espai de 700m2 que s'inaugurarà properament i comptarà amb un TechLab equipat amb impressores 3D d´última generació, amb una lògica de ‘T-shape’: especialització en el sector de la salut i cobertura a qualsevol necessitat que pugui tenir una empresa de qualsevol altre àmbit. Una oportunitat única per a pimes, micropimes i start-ups, que durant aquest 2023 podran fer immersió en el món de la fabricació additiva gràcies al finançament de la Fundació Incyde i l’Ajuntament de Mataró.

Anterior

Xerrada amb Ivan M. Lacamara, compositor de televisió i cinema, en el grau de Mitjans Audiovisuals

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris