El programa d’emprenedoria d’alt rendiment, adreçat a emprenedors i start-ups amb un projecte tèxtil que aposti per la innovació, la digitalització, la sostenibilitat o la circularitat com a element competitiu diferencial inicia una nova edició que arrencarà el pròxim 8 de juny.

El TecnoCampus amb la col·laboració del Centre Tecnològic Eurecat, obren convocatòria per presentar candidatures a la sisena edició del programa d’alt rendiment i d’acompanyament a emprenedors Reimagine Textile. El Programa d’Alt Rendiment Reimagine Textile s’adreça a emprenedors i start-ups de fins a 5 anys de vida del sector tèxtil que apostin per la innovació, la sostenibilitat o la circularitat com a avantatge competitiu en el seu model de negoci.

Els teixits intel·ligents, funcionals i sostenibles, l’eco disseny, wearables, la utilització de nous materials o la mateixa transformació de residus per donar-los una nova vida, l’economia circular tèxtil, la millora de processos a través de la tecnologia digital, IoT, BigData, Blockchain, la impressió 3D; són alguns dels elements que s’entenen com a innovació aplicada al sector tèxtil. El programa consta de dues fases. En la primera, hi entren 15 projectes prèviament seleccionats que realitzaran sessions grupals de transferència de coneixement i seran acompanyats per mentoring individualitzat en una triple hèlix: estratègia, operacions i tecnologia.

En la segona fase, cinc d’aquests projectes seran assessorats individualment per al llançament del seu producte al mercat. A més, aquest programa d’innovació Reimagine Textile posa a disposició de persones emprenedores, start-ups i empreses del sector un espai d’incubació, un laboratori de fabricació i prototipatge tèxtil i un plató fotogràfic totalment equipat. El període de candidatures estarà obert fins al 15 de maig de 2023. Per a més informació sobre com poder participar-hi, apunteu-vos als InfoDays del 22 de març i 13 d'abril. Consulteu la pàgina web


Anterior

TecnoCampus Sènior, el programa que obre la Universitat als majors de 55 anys

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris