L’Ajuntament de Mataró, el TecnoCampus i onze clubs esportius de la ciutat s’uneixen de nou en el Club Esportiu, estrenat el curs passat per posar a l'abast de la comunitat universitària una oferta gran i variada amb un preu amb descomptes.

El conveni signat el passat dia 30 de novembre també inclou l'impuls d’un premi universitari, que es lliurarà en la Nit de l’Esport, que se celebrarà el proper mes de gener, i la creació de sis beques universitàries per a estudiants que són esportistes d’alt rendiment.  La signatura va reunir representants dels clubs i entitats esportius amb l'alcalde i president de la Fundació TecnoCampus, David Bote; la regidora d’Esports, Beatriz Delgado; i el director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa

Els clubs adherits a la iniciativa el curs 2022-2023 son el Club Aikido Mataró, C. B. Maresme Boet Mataró, Club Escalada Mataró "Bulder Planet", Club de Rem Mataró, Eurofitness Sorrall, Federació Catalana de Vela, C. E. Futsal Mataró Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques de Mataró (SPAS), Espai Laru, Club Rugbi Mataró i Centre Natació Mataró.

Un any mes es podrà gaudir de l’esport amb un ampli ventall d’ofertes i avantatges per tal de promoure la importància que té la salut, l’activitat física i el lleure dins de la comunitat universitària del TecnoCampus.


Anterior

Una cinquantena d’emprenedors i empresaris participen a la Matinal de la Reempresa del Maresme

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris