Alella aspira a convertir-se en un espai de referència en l'àmbit de la salut comunitària amb el desenvolupament del projecte Àgora Alella-La Miralda. Un espai d'innovació, formació, recerca i emprenedoria impulsat per l'Ajuntament d'Alella, el Campus Can Ruti i el TecnoCampus que s'ubicarà al futur Parc Empresarial de La Miralda, un sector estratègic del municipi que s'ha començat a tramitar urbanísticament amb l'objectiu que esdevingui un eix d'activitat econòmica d'alt valor en el sector quaternari.

Fa anys que l'Ajuntament treballa amb TecnoCampus i el Campus Can Ruti en el disseny d'un projecte que es va presentar el passat 16 de març. Durant l'acte, totes les parts implicades van signar un protocol d'intencions en què es concretaran els compromisos i les fases de desenvolupament del projecte.

L'acte va comptar amb la participació de Marc Almendro, alcalde d'Alella; Jordi Ara, gerent de l'ICS metropolitana Nord; Josep Lluís Checa, director general del TecnoCampus; Javier Lafuente, Rector de la Universitat Autònoma de Barcelona i Jordi Barretina, director de l'Institut de Recerca Germans Trias i Pujol. La cloenda la va fer Joaquim Nadal, conseller de Recerca i Universitats.

Àgora Alella-La Miralda es projecta com un espai d'innovació, recerca, formació i emprenedoria en l'àmbit de la salut i el benestar comunitari. Un espai generador de coneixement i creador de sinergies entre la ciència, el teixit empresarial, l'administració pública, l'àmbit acadèmic i l'acció social. Un projecte multidisciplinar per abordar de forma transversal els rectes en matèria de salut i benestar de la comunitat actuant en la prevenció, promoció de la salut, assistència i intervenció i rehabilitació.


Anterior

El TecnoCampus estrena estand al Saló de l'Ensenyament

Següent

Formula Student presenta el cotxe monoplaça que competirà amb altres equips universitaris