El Grau en Infermeria ha desenvolupat i implementat un projecte d'Aprenentatge Servei a través d'una assignatura optativa de tercer curs, en col·laboració amb el col·lectiu Guaita de la Plataforma Social Salesians Sant Jordi i amb el suport de l'Ajuntament de Mataró.

Aquesta iniciativa educativa innovadora, participativa i reflexiva es basa en la capacitat dels estudiants per integrar tres principis fonamentals de la justícia social: la consciència crítica envers la distribució de recursos justa i equitativa, el reconeixement cap a l'altre i la seva diversitat, i la participació democràtica. A través d'aquesta proposta, es pretén abordar les necessitats educatives i socials actuals des d'una perspectiva de sostenibilitat i en el context més proper. 

Aquest estudi està sent realitzat per l'equip del Grau en Infermeria i està vinculat als estudis de doctorat de Gemma Garreta, professora i investigadora en aquest grau. Cal destacar que aquesta recerca està sent recolzada per institucions rellevants com la Conferencia Nacional de Decanos/as de Enfermería (CNDE), el Consejo General de Enfermería (CGE) i el Servei per a la Qualitat, Aprenentatge i Innovació (SQAI). Aquest recolzament institucional reforça la importància i la qualitat del treball realitzat, consolidant la Universitat com a referent en l'àmbit de l'Aprenentatge Servei i la investigació en Justícia Social dins del camp de la Infermeria.

Galeria d'imatges

Anterior

Reconeixement als millors expedients de grau i als becats de nou accés

Següent

L'Ajuntament, el TecnoCampus i Som Mobilitat dediquen la Som Hackathon al futur del turisme