El grup de tractament del senyal i dades i AFIRS, juntament amb dues unitats de recerca d’Itàlia i la república Txeca, en són els autors.

El primer d’aquests articles, titulat "The Effect of Fatigue on the Performance of Online Writer Recognition" , avalua l'efecte de la fatiga en les taxes de reconeixement de persones a partir d'escriptura i de firma. Aquest estudi és una col·laboració amb el grup AFIRS de salut i rendiment esportiu. S’hi avalua la caiguda en els percentatges de reconeixement de persones sotmeses a fatiga induïda mitjançant exercici físic intens. Els autors són Enric Sesa, Marcos Faúndez i Manuel Vicente Garnacho. 

El segon treball, titulat "Online Handwriting, Signature and Touch Dynamics: Tasks and Potential Applications in the Field of Security and Health" és una col·laboració internacional amb el grup Brain diseases analysis de Brno (República Txeca) i la Unità di Sistemi Intelligenti e Sicuri per la Telemedicina de la Universitat de Bari Aldo Moro (Itàlia). En aquest article es presenten les tasques grafoescriturals disponibles per a diferents aplicacions en els camps de la seguretat i la salut. Els autors són Marcos Faúndez , Jiri Mekyska i Donato Impedovo. 

Ambdos articles es poden trobar al número de setembre de la revista Gognitive computation.


Anterior

Bona acollida als tallers d’economia circular celebrats en el marc del projecte “Stop residus”

Següent

"Bloc Cooperatiu" neix amb el suport d’investigadors del TecnoCampus