La Càtedra d’Economia Social i el grup de recerca Narratives de la resistència del TecnoCampus publiquen un volum col·laboratiu centrat en els vincles entre el cinema i l’economia social.

Fruit d’una col·laboració entre la Càtedra d’Economia Social, el Departament d’Empresa, i el grup de recerca Narratives de la Resistència, vinculat al grau en Mitjans Audiovisuals del Departament d’Indústries Culturals del centre universitari TecnoCampus, veu la llum el volum Al voltant d’un audiovisual cooperatiu: trobades entre cinema i economia social, que atén les relacions entre el cinema i l’economia social. 

Es tracta d’un llibre col·laboratiu en què han participat els experts Joan Miquel Gual, Belén Sola i Sàgar Malé, i que compta amb una presentació per part del coordinador de la Càtedra, el professor Ismael Hernández, i d’un text introductori de l’editor del llibre i membre del dit grup, el professor Jorge Oter. 

Els capítols de l’obra, editada en versió catalana i castellana i d’accés lliure, recorren els vincles entre el cooperativisme i la no-ficció creativa (Gual) i estudien els casos del laboratori lleonès de creació col·laborativa LAAV_ (Sola) i del projecte activista Mapasonor (Malé). 

L’origen de la publicació se situa en les jornades sobre cinema i economia social celebrades els anys 2019 i 2020 al TecnoCampus i organitzades com a col·laboració entre la càtedra i el grup de recerca, amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

Galeria d'imatges

Anterior

Mataró i el TecnoCampus es converteixen per un dia en l'epicentre del bàsquet europeu amb la 3a edició de l'EPIC

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les