Es tracta d’un concurs que convertirà Mataró en un plató de televisió. Dues persones competiran per guanyar 3.000 euros en productes i serveis en 15 establiments de la ciutat

 

tvmataró  i Negoci Empresa Mataró presenten el programa “Qui Corre Compra”, que es començarà a emetre el dia 31 de març a les 21h. Es tracta d’un concurs que convertirà Mataró en un plató de televisió. Dues persones competiran per guanyar 3.000 euros en productes i serveis en 15 establiments de la ciutat. Guanyarà el participant que corri més, que dubti menys i que triï la millor ruta. El premi: es podrà quedar tot el que hagi comprat.

El concurs ja té presentadors. Són dos estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals del TecnoCampus, que han superat un càsting exigent, dirigit per tvmataró. Es tracta d’Eva Rojano i Martí Juanola. Atrevits, divertits i desenfadats.

Qui Corre Compra és un concurs patrocinat per la teleoperadora  Goufone, que està en procés d’expansió territorial, amb una aposta clau per la ciutat de Mataró. Per córrer, comprar i guanyar, els aspirants han de buscar els comptes d’instagram de tvmataró [@tvmataro] o del NEM [@nemmataro] i seguir les instruccions.

 


Anterior

Yasyt Robotics instal·la dos aparells al Centre de Simulació i Innovació en Salut del TecnoCampus

Següent

La professora Alexandra Samper lidera la posada en marxa d'una incubadora de projectes de videojocs amb perspectiva de gènere