Començar un nou curs acadèmic també és una bona oportunitat per apuntar-se a noves activitats per viure la vida universitària al campus. Valora-les...

Començar un nou curs acadèmic també és una bona oportunitat per apuntar-se a noves activitats per viure la vida universitària al campus. A continuació, et presentem les activitats a les que et pots apuntar aquest mes d'octubre:

Lliga de debat: aprèn a parlar en públic i a guanyar seguretat a l'hora de fer presentacions.

Voluntariat: t'agradaria ser mentor/a d'estudiants de secundària nouvinguts a Mataró? Busquem estudiants com tu! Aconsegueix crèdits RAC per participar-hi.

Tast de cant: participa en el tast de cant, una sessió que vol ser el preàmbul del que es convertirà en el primer cor universitari del TecnoCampus.

Tast de teatre i dansa: vine a prova tècniques d'improvisació, danses urbades, i teatre social i musical.

Comissions d'estudiants: l'Associació d'Estudiants del TecnoCampus compta amb més de 10 comissions de diferents temàtiques, com per exemple, una colla castellera o una comissió cultural i de festes. Apunta't a una de les comissions actuals o crea una nova comissió!

Ràdio TecnoCampus: com a estudiant del TecnoCampus pots participar activament en la ràdio univeritària del TecnoCampus, ja sigui col·laborant en algun dels programes existents o creant el teu propi programa.


Anterior

Estudiants del Grau en Mitjans Audiovisuals, seleccionats en els Premis SGAE Nova Autoria del Festival de Sitges

Següent

El TecnoCampus inaugura un nou estudi d’enregistrament i edició d'àudio d'acord amb els estàndards actuals de la indústria musical